пʼятницю, 2 липня 2010 р.

SimferHills

П"ятниця добігла свого кінця.
Сьогодні ранком в голові була чітка мисля - канікули треба закінчувати. Байдикувати в Криму круто, але не за тим приїхав)
тож сьогодні поїхав на місце практики. По дорозі займався спортивним орієнтуванням на місцевості. На місці був за 15 хв - звичка айсекера :D Здивувало що майже всі, з ким я сьогодні стикався - люди мого приблизно віку, і по ним можна сказати що компанія прогресивна і кльова (майбутне покаже).
сьогодні переїхав в стару частину міста - такий собі СімферХілз - одноповерхові будинки, краєвид на Сімфер.
А вчора з другом їздив до Алушти. поїхали спонтанно, але не пожаліли. Дорогою бачили шикарні краєвиди, нажаль зафоткати не змогли, бо як тільки витягали камеру, тролейбус пірнав у зарослі. Доречі, тролейбус (стара Шкода)- надзвичайно кльова штука і значно більше ніж просто машина для перевезення людей. Це своєрідна атмосфера, інший темп життя і напевно не одна історія з життя людей. (з історією тролейбусів можна ознайомитись тут: http://photo.tramvaj.ru/simf91.htm )
Алушта - курортне місто, де гроші роблять з усього. навіть з пісків. чи бачив хто небудь людину, яка обіймає позицію ДИРЕКТОР ПЛЯЖУ?
А я бачив. вони цим пишаються, адже на таке місце страшенна конкуренція, і вони, безперечно маючи не одну вищу освіту і знаючи мінімум 4 іноземних мови працюють у поті, чесно заробляючи на життя... Гоню, бо це брєд. Людина, яка живе в Україні, як і будь яка інша, має повне право користуватись природнім багатсвом безкоштовно)
але ми всеж знайшли нормальний безкоштовний пляж)
А ось просто декілька фоток з узбережжя.
Гарного Вікенду)

Немає коментарів:

Дописати коментар