суботу, 17 липня 2010 р.

true Friday :)

"хорей світ!!!" - саме такі ідеї просто кричать в Тобі, коли в п"ятницю ввечері сдаєш пропуск з роботи і повільно розум відходить від грузу) попереду вечір і вихідні, а значить книжки, кулінарія, сон і всі блага цивілізованого світу)
Студенти РАДІЙТЕ життю в універі - не напрягайтесь, спіть, не поспішайте з виконянням курсових, здавайте сесії разу з третього. лапайте можливіть!
НА РОБОТІ ТАКОГО НЕМА!!!
я не працюю, так, стажуюсь, але розумію що щось помінялось в моєму сприйнятті універу, часу і все що навколо)
Трохи про тиждень.
На цьому тиждні мав клопоту - писав технічні потреби на офшорний кран для закупки) ВЕСЕЛУХА!!! і хоч мав предмет крани в універі, та не дуже то допомогло, тре комбінувати купу інформації) А коли вітдав ТП то став малювати кран в автокаді, на чому і закінчив тиждень. до того малював в КОМПАСІ (російський, трохи спрощений віріант Автокаду), який є інтуітивним. А зараз розбирався в бойових умовах з автокадом. в дебрях маштабів, прямих і кривих нарешті вималювався кран, трохи не такий як тре, але всеж таки кран) Вперше стикнувся з англійською системою одиниць.. не чіпайте то на хвору голову в п"ятницю - буде каламбур)
Отакий він тиждень)
Моє робоче мічце: 10 поверх, офіс побудований по схемі - велике приміщення, перегородки і в кожного свій куток) Радує наявність кльової картинки з вікна.
 
Ввечері знайшов з другом кльову кофейню КОФЕІН, взяли каву і сиділи на вулиці слухали вуличних музикантів)

ввечері дізнався, що Франик виграв сільвер еворд, відразу зрозумів що вже місяць не бачив наш ЛС, народ скучаю)

Тож фрайдей насправді тру)
Вихідні!

Немає коментарів:

Дописати коментар