неділю, 4 липня 2010 р.

дякую!

Батьки - люди, яких ви знаєте, яких ви любите і які люблять вас. а які Вони насправді? я от задався цим питанням, бо натрапив на блог батька.

як часто буває, сварюся (а точніше висловлюю своє непогодження з певними поглядами тощо), а потім дивлюся в їхні усміхнені очі і читаю: "який же ти ще молодий і не прошарений". І знаєте, це відношення бесцінне.

Батьки це ресурс. проте цей ресурс дуже часто використовують не правильно - задовільняють свої матеріальні потреби, не даючи нічого взамін, тобто просто висмоктують з них. На мою думку (суб"єктивну), це неймовірно великий скарб знань, досвіду і порад. І так, звичайно можна сказати що в Них застарілі погляди, знання вже не ті і т.д., але візьміть їх, перевірте і не забудьте сказати дякую. І взагалі, частіше кажіть це Батькам і в додаток до "дякую" робіть щось добре для них. Їм буде приємно.

Колись Батько приніс листок на якому було написано
"Билл Гейтс: 11 вещей, которым тебя забыли научить в школе". штука твереза і правильна. тре згадати 7 пункт:

"До твоего рождения твои родители не были такими скучными и неинтересными людьми, какими они кажутся тебе сейчас. Они стали такими, зарабатывая на твое беззаботное детство, стирая твою одежду и слушая твою бесконечную болтовню о том, какой ты классный. Поэтому, перед тем как отправляться спасать леса Амазонки от уничтожения жадным поколением твоих родителей, попытайся для начала привести в порядок свою комнату."
всі інші можна прочитати тут: http://vkontakte.ru/note17448764_9729100

наші з вами Батьки - реально кльові люди, любіть і цінуйте їх.
А моїм Фруктам - величезне дякую!

Немає коментарів:

Дописати коментар